lays-strong-banner-nl-1600x700-may20

The ultimate food pairing guide lay's strong® x heineken®

Samen met de beste smaakexperts hebben we chips gecreëerd die perfect samen gaan met bier.

Kijk in deze Ultimate Food Pairing Guide voor de ideale chips voor bij je bier en geniet van deze perfecte combinatie!

single_red_chilli

Lay's Strong® Chilli & Lime

Lay’s Strong® Chilli & Lime heeft een heerlijke frisse smaak van lime en citroen in combinatie met het pittige van cayenne- en zwarte pepers. Vervolgens verrijkt met komijn en koriander tot een ware smaaksensatie.

strong_lime_nl

PERFECT MET: BRAND® IPA/ 0.0%

Tasting notes: diep gouden kleur, volle mout smaak, tropische citrus aroma met een fris karakter en zachte afdronk.

Foodpairing: de kruidige aroma’s en specerijen van de Lay’s Strong® Chilli & Lime chips creëren een mooi contrast tussen het bittere van hop en het fris zure van de chips.

double_red_chilli

lay's strong® Hot Chicken Wings

Lay’s Strong® Hot Chicken Wings is bereid met zowel pittige paprika, cayennepeper als met een twist citroenzuur, om jouw smaakpapillen tot het ultieme te prikkelen.

hot_chicken_wings_nl

PERFECT MET: AMSTEL RADLER®/ 0.0%

Tasting notes: natuurlijke mix van Amstel® en sprankelend citroenwater, verfrissend, doordrinkbaar met een zoete afdronk.

Foodpairing: de pittige, gerookte smaak van Lay’s Strong® Hot Chicken Wings wordt geblust en in balans gebracht door de contrasterende citroensmaak van Amstel Radler®.

triple_red_chilli

LAY’S STRONG® JALAPEÑO & CHEESE

Lay’s Strong® Jalapeño & Cheese zorgt voor een maximale smaaksensatie met zijn extra pittige smaak van cayenne-, zwarte- en chilipeper. De kaassmaak in combinatie met komijn maakt deze variant uniek.

jalapendo_cheese_nl

PERFECT MET: HEINEKEN®/ 0.0%

Tasting notes: een goudgele pilsener met 100% natuurlijke ingrediënten en Heineken’s A-Gist, geeft een volle smaak, typerende fruitige tonen en een milde zacht bittere afdronk.

Foodpairing: door de frisse pilsener en de bitterheid van de hop komt de smaak van jalapeño beter naar voren, wat deze combinatie zeer smaakvol maakt.

Geen 18, geen alcohol