Actievoorwaarden Promoperiode Lay's® Iconic Restaurant Flavours

Algemene voorwaarden

Wij vragen u om het meest recente overheidsadvies met betrekking tot sociale afstand op te volgen wanneer u gebruik maakt van deze promotie. Alle Lay's Iconic Restaurant Flavours 150g zijn geldig voor het inwisselen van de digitale vouchers gedurende de actieperiode van 1 mei tot en met 31 oktober 2021.

Samenvatting Algemene Voorwaarden:

KFC® Kentucky Fried Chicken: Geldig in Nederland en België 16+, 01-05-21 t/m 31-10-21. Aankoop en in aanmerking komende restaurantuitgaven zijn vereist. Ontvang een voucher voor 2 Chicken Meals (zijnde een Hot Wings meal, 2 stuks Original meal, Zinger meal of Crispy Tender meal) voor de prijs van 1 bij KFC®. Dagelijks geldig. Kijk voor openingstijden en locaties in Nederland op: https://kfc.nl/ en in België op: https://kfcrestaurants.be/. Maximaal 2 Chicken Meals per voucher. De voucher is alleen geldig voor dine-in (wanneer de COVID-19 maatregelen het toelaten), afhalen en drive in. Algemene voorwaarden zijn alleen van toepassing en geldig in deelnemende restaurants – zie https://lays.nl/nl/deelnemende-restaurants-irf voor een lijst. Zolang de voorraad strekt (OP = OP).

SUBWAY®: Geldig in Nederland en België, 16+, 01-05-21 t/m 31-10-21. Aankoop en in aanmerking komende restaurantuitgaven zijn vereist. Ontvang een voucher voor 2 Sub Footlongs (=SUB30) voor de prijs van 1 bij SUBWAY®. De laagste waarde Sub Footlong (= SUB30: Chicken Teriyaki, American Steakhouse Melt of Tonijn) is gratis. Extra's zijn niet inbegrepen. Aanbieding niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Dagelijks geldig. Kijk voor openingstijden en locaties in Nederland op: https://www.SUBWAY.com/nl-NL/ en in België op: https://www.SUBWAY.com/nl-BE. Max. 2 Sub Footlongs (= SUB30: Chicken Teriyaki, American Steakhouse Melt of Tonijn) per voucher. De voucher is alleen geldig voor dineren, afhalen en drive in. Algemene voorwaarden zijn alleen van toepassing en geldig in deelnemende restaurants – zie https://lays.nl/nl/deelnemende-restaurants-irf of https://www.subway.com/nl-NL/Promotions/participating-stores-terms-conditions. Zolang de voorraad strekt (OP = OP). Subway® restaurants zijn franchisevestigingen die uitgebaat worden door onafhankelijke aannemers. ®/©2021 Subway IP LLC.

PIZZA HUT™: Alleen geldig in België, 16+, 01-05-21 t/m 31-10-21. Aankoop en in aanmerking komende restaurantuitgaven zijn vereist. Ontvang een voucher voor 2 Medium Pizza’s om af te halen of Week Menu’s om binnen op te eten voor de prijs van 1 bij Pizza Hut™. Dagelijks geldig. Voor openingstijden en locaties in België, kijk op: www.pizzahut.be. Ontvang een voucher voor 2 Medium Pizza’s voor afhalen voor de prijs van 1, elke dag geldig. Of ontvang een voucher voor 2 Week Menu’s om ter plaatse te eten voor de prijs van 1 bij Pizza Hut. Een Week Menu bestaat uit voorgerecht + hoofdgerecht OF hoofdgerecht + dessert. Geldig van maandag tot vrijdag, ‘s middags en ‘s avonds, behalve op vrijdagavond en op wettelijke feestdagen. De voucher is geldig voor binnen afhalen en dine-in (wanneer de COVID-19 maatregelen het toelaten). Alleen geldig bij deelnemende restaurants - zie https://lays.nl/nl/deelnemende-restaurants-irf voor een lijst. Zolang de voorraad strekt (OP = OP).

POS-voorwaarden: NL en BE, 16+, 01-05-21 t/m 31-10-21. Koop een zak Lay’s Iconic Restaurant flavour chips van 150 gr en zoek de unieke code op de achterkant van de verpakking. Bezoek vervolgens www.lays.nl/irf of www.lays.be/irf tijdens de actieperiode om een digitale voucher voor een 2e maaltijd gratis te ontvangen naar keuze: KFC® Chicken meals (Hot Wings meal, 2 stuks Original meal, Zinger meal of Crispy Tender meal), SUBWAY® Sub Footlongs (Chicken Teriyaki, Tuna of American Steakhouse Melt) of Pizza Hut™ Medium Pizza (= afhalen) / Week Menu (= dine-in). Geldig voor consumenten woonachtig in België of Nederland. In aanmerking komende restaurantuitgaven zijn vereist. In aanmerking komende restaurantuitgaven zijn vereist. Zolang de voorraad strekt (OP = OP).

 

Algemene voorwaarden van KFC®-aanbieding: 

1. Om mee te doen: Koop een actieverpakking van Lay's Iconic Restaurant Flavours (KFC® Original Recipe Chicken-smaak, SUBWAY® Teriyaki-smaak of Pizza Hut™ Margherita-smaak) en zoek de unieke code op de achterkant van de verpakking. Ga vervolgens binnen de hieronder aangegeven termijn naar www.lays.nl/irf of www.lays.be/irf om een digitale 2 voor de prijs van 1 maaltijdvoucher te ontvangen. Let op: eens de digitale voucher geactiveerd is, gaat er een timer lopen en na een paar minuten is de voucher niet meer geldig. Activeer de voucher dus pas als je aan de balie van het restaurant staat en jouw bestelling hebt geplaatst.

2. Inwisseling van vouchers en aanbiedingsperiode: geldig tussen 10.00 uur CET op 1 mei 2021 en 23.59 uur CET op 31 oktober 2021. Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen van KFC® Nederland of KFC® België tijdens de actieperiode (01-05-21 t/m 31-10-21). Gedurende de hele periode kunnen in totaal maximaal 40.080 digitale vouchers worden ingewisseld bij alle deelnemende KFC®-restaurants in Nederland en in totaal 8.627 digitale vouchers bij alle deelnemende KFC®-restaurants in België.

3. Digitale voucher: Op vertoon van een geldige digitale voucher kan de houder aanspraak maken op de aanbieding van twee KFC® Chicken meals (Hot Wings meal, 2 stuks Originele meal, Zinger meal of Crispy Tender meal) voor de prijs van één bij deelnemende KFC®-restaurants.

4. Deze aanbieding kan niet worden gebruikt in combinatie met andere aanbiedingen of beloningen van KFC®. Rekeningen kunnen niet worden gesplitst om te profiteren van meerdere kortingen.

5. Maximaal 2 Chicken Meals per voucher. Voor een tafel van vier zijn dus twee personen nodig met elk een voucher, zodat alle gasten gebruik kunnen maken van deze aanbieding.

6. De aanbieding is alleen geldig voor KFC® Chicken Meals (Hot Wings meal, 2 stuks Original meal, Zinger meal of Crispy Tender meal) en is niet geldig voor andere KFC®-producten, maaltijden of menu's.

7.  De voucher is geldig voor een maaltijd ter plekke (wanneer de COVID-19 maatregelen het toelaten), take-out en de drive-in. De voucher is niet geldig voor restaurantkiosken. Alleen geldig bij deelnemende restaurants - zie https://lays.nl/nl/deelnemende-restaurants-irf voor een lijst. 

8. De aanbieding is geldig bij dine-in, afhalen of drive in, waar het restaurant open is. De voucher kan niet worden gebruikt voor bezorgbestellingen en online afhaalplatforms. Controleer de updates van lokale restaurants en het overheidsadvies in Nederland en België voor de COVID-19-maatregelen.

9. In het geval van onvoorziene omstandigheden kunnen we het gratis product naar keuze vervangen door een alternatief product.

 

Algemene voorwaarden van SUBWAY®-aanbieding: 

1. Om mee te doen: Koop een actieverpakking van Lay's Iconic Restaurant Flavours 150g (SUBWAY® Teriyaki-smaak, KFC® Original Recipe Chicken-smaak of Pizza Hut™ Margherita-smaak) en zoek de unieke code op de achterkant van de verpakking. Ga vervolgens binnen de hieronder aangegeven termijn naar www.lays.nl/irf of www.lays.be/irf om een digitale 2 voor de prijs van 1 maaltijdvoucher te ontvangen. Let op: eens de digitale voucher geactiveerd is, gaat er een timer lopen en na een paar minuten is de voucher niet meer geldig. Activeer de voucher dus pas als je aan de balie van het restaurant staat en jouw bestelling hebt geplaatst.

2. Inwisseling van vouchers en aanbiedingsperiode: geldig tussen 10.00 uur CET op 1 mei 2021 en 23.59 uur CET op 31 oktober 2021. Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen van SUBWAY® Nederland of SUBWAY® België tijdens de actieperiode (01-05-21 t/m 31-10-21). Gedurende de hele periode kunnen in totaal maximaal 25.050 digitale vouchers worden ingewisseld bij alle deelnemende SUBWAY®-restaurants in Nederland en in totaal 1.348 digitale vouchers bij alle deelnemende SUBWAY®-restaurants in België. 

3. Digitale voucher: Op vertoon van een geldige digitale voucher kan de houder aanspraak maken op de aanbieding van twee SUBWAY® Sub Footlong (= SUB30: Chicken Teriyaki, American Steakhouse Melt of Tonijn) voor de prijs van één bij deelnemende SUBWAY®-restaurants. Alleen geldig bij deelnemende restaurants - zie https://lays.nl/nl/deelnemende-restaurants-irf en https://www.subway.com/nl-NL/Promotions/participating-stores-terms-conditions (Nederland) of https://lays.be/nl/deelnemende-restaurants-irf  (België) voor een lijst.

4. Deze aanbieding kan niet worden gebruikt in combinatie met andere aanbiedingen of beloningen van SUBWAY®. Rekeningen kunnen niet worden gesplitst om te profiteren van meerdere kortingen.

5. Maximaal 2 Sub Footlongs (= SUB30: Chicken Teriyaki, American Steakhouse Melt of Tonijn) per voucher. Voor een tafel van vier zijn dus twee personen nodig met elk een voucher, zodat alle gasten gebruik kunnen maken van deze aanbieding.

6. De aanbieding is alleen geldig voor SUBWAY® Sub Footlong (= SUB30: Chicken Teriyaki, American Steakhouse Melt of Tonijn) en is niet geldig voor andere producten, maaltijden of menu’s van SUBWAY® .

7. De aanbieding is geldig bij dine-in en afhalen, waar het restaurant open is. De voucher kan niet worden gebruikt voor bezorgbestellingen en online afhaalplatformen. Controleer de updates van lokale restaurants en het overheidsadvies in Nederland en België voor de COVID-19-maatregelen.

8. In het geval van onvoorziene omstandigheden kunnen we het gratis product naar keuze vervangen door een alternatief product.

9. Subway® is een geregistreerd handelsmerk van Subway IP LLC ©2021 Subway IP LLC.

 

Algemene voorwaarden van PIZZA HUT-aanbieding: 

1. Om mee te doen: Koop een actieverpakking van Lay's® Iconic Restaurant Flavours 150g (Pizza Hut™ Margherita-smaak, KFC® Original Recipe Chicken-smaak of SUBWAY® Teriyaki-smaak) en zoek de unieke code op de achterkant van de verpakking. Ga vervolgens binnen de hieronder aangegeven termijn naar www.lays.be/irf om een digitale 2 voor de prijs van 1 maaltijdvoucher te ontvangen. Let op: de digitale voucher kan alleen in Pizza Hut™ België worden ingewisseld (Nederland is dus uitgesloten). Let op: eens de digitale voucher geactiveerd is, gaat er een timer lopen en na een paar minuten is de voucher niet meer geldig. Activeer de voucher dus pas als je aan de balie van het restaurant staat en jouw bestelling hebt geplaatst.

2. Inwisseling van vouchers en aanbiedingsperiode: geldig tussen 10.00 uur CET op 1 mei 2021 en 23.59 uur CET op 31 oktober 2021. Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen van Pizza Hut™ België tijdens de actieperiode (01-05-21 t/m 31-10-21). Gedurende de hele periode kunnen in totaal maximaal 43.200 digitale vouchers worden ingewisseld bij alle deelnemende Pizza Hut™-restaurants in België.

3. Digitale voucher: Op vertoon van een geldige digitale voucher kan de houder aanspraak maken op de aanbieding van 2 Medium Pizza’s om af te halen of 2 Week Menu’s om ter plaatse op te eten voor de prijs van 1 bij Pizza Hut™-restaurants, waarbij de goedkoopste van de twee hoofdgerechten van de rekening wordt gestreept.

4. Deze aanbieding kan niet worden gebruikt in combinatie met andere aanbiedingen of beloningen van Pizza Hut™, zoals Dolle Dinsdag, Woensdag Webdag, Dolle Zaterdag, Promo pizza, Mega Week, Student Deal, Lunch Menu en andere promoties en menu’s. Rekeningen kunnen niet worden gesplitst om te profiteren van meerdere kortingen.

5. Maximaal 2 Medium Pizza’s of Week Menu’s per voucher. Voor een tafel van vier zijn dus twee personen nodig met elk een voucher, zodat alle gasten gebruik kunnen maken van deze aanbieding.

6. De aanbieding is alleen geldig voor Pizza Hut™ Medium Pizza voor afhalen en een Week Menu voor dine-in en is niet geldig voor andere Pizza Hut™-producten, maaltijden of menu's.

7. De voucher is geldig voor dine-in en afhalen (incl. online bestellen en ophalen bij de leveringsunit). Alleen geldig bij deelnemende restaurants - zie https://lays.be/nl/deelnemende-restaurants-irf voor een lijst.

8. Je kan 2 Medium Pizza’s inwisselen voor de prijs van 1 bij alle Pizza Hut™ afhaal locaties en alle Pizza Hut™ restaurants (die niet tijdelijk gesloten zijn wegens Covid regelgeving). Je kan alle geopende restaurants bekijken op: https://restaurants.pizzahut.be/opening-restaurants 

9.  Aanbieding geldig bij maaltijden in geopende restaurants van Pizza Hut™ door je voucher op je telefoon aan de kassier te tonen. Aanbieding geldig bij geopende Pizza Hut™ restaurants en afhaal locaties door de kortingscode te tonen aan de kassier of de kortingscode in te voeren in je online winkelmandje op www.pizzahut.be. De voucher kan niet worden gebruikt voor bestelling voor levering. Controleer de updates van lokale restaurants en het overheidsadvies in België voor de COVID-19-maatregelen.           

10. In het geval van onvoorziene omstandigheden kunnen we het gratis product naar keuze vervangen door een alternatief product.

 

Algemene voorwaarden

1. Deze promotie staat open voor inwoners van Nederland en België van 16 jaar of ouder.

2. Aankoop van deelnemende product(en), in aanmerking komende restaurantuitgaven en internettoegang is vereist. Vouchers worden per e-mail ontvangen op het adres dat de deelnemer op de promotiewebsite (www.lays.nl/irf of www.lays.be/irf) heeft opgegeven.

3. De vouchers zijn niet overdraagbaar of inwisselbaar en kunnen niet worden ingewisseld voor een geldwaarde of voor enige andere vorm van compensatie. Elke deelnemer kan maximaal 10 vouchers ontvangen gedurende de gehele inwissel- en aanbiedingsperiode van de voucher (zoals hierboven beschreven).

4. In het geval dat de Promotie niet kan worden uitgevoerd zoals gepland om redenen, waaronder maar niet beperkt tot knoeien, ongeoorloofde tussenkomst, fraude, oneerlijkheid, technische storingen of andere oorzaken buiten de controle van de Promotor die de administratie, veiligheid, eerlijkheid, integriteit of juist verloop van deze Promotie corrumperen of beïnvloeden, behoudt de Promotor zich het recht voor om elke persoon die het deelnameproces verstoort of deze Algemene Voorwaarden niet naleeft (of daarvan wordt verdacht) voor de promotie te diskwalificeren, te annuleren, te wijzigen of op te schorten.

5. Wees verantwoordelijk bij het eten of drinken van onze producten. Koop niet meer producten dan u redelijkerwijs kunt gebruiken of consumeren, alleen om aan deze promotie deel te kunnen nemen.

6. Er kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard voor claims die verloren, vertraagd, beschadigd, beschadigd, verkeerd geadresseerd of onvolledig zijn of die om enige technische, leverings- of andere reden niet kunnen worden geleverd. Bewijs van verzending wordt niet als ontvangstbewijs geaccepteerd. De Promotor garandeert geen continue of veilige toegang tot de website. De Promotor is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele storingen van/in en/of fouten van/in of gerelateerd aan internet, een of meer van de internetsites waarnaar in deze voorwaarden wordt verwezen, het kabelnetwerk of ander relevant netwerk, software of hardware, of een onjuiste registratie en/of verwerking van inzendingen of persoonlijke gegevens.

7. De Promotor is samen met eventuele geassocieerde instanties en bedrijven niet aansprakelijk voor enig verlies (inclusief, maar niet beperkt tot, indirecte, speciale of gevolgschade of winstderving), kosten of schade die is opgelopen of geleden (al dan niet voortvloeiend uit iemands nalatigheid) in verband met deze Promotie of het accepteren of gebruiken van een Voucher, met uitzondering van enige aansprakelijkheid die wettelijk niet kan worden uitgesloten. Niets sluit de aansprakelijkheid van de Promotor uit voor overlijden of persoonlijk letsel als gevolg van zijn nalatigheid.

8. Een claim moet rechtstreeks worden ingediend door de persoon die deelneemt aan de Promotie.

9. Bulkinzendingen van handel, consumentengroepen of derden worden niet geaccepteerd. Onvolledige of onleesbare inzendingen en inzendingen die via macro's of andere geautomatiseerde middelen worden ingediend, samen met inzendingen die niet volledig voldoen aan de vereisten van deze Algemene Voorwaarden, worden gediskwalificeerd en worden niet meegeteld. Als blijkt dat een deelnemer een computer(s) gebruikt om deze voorwaarde te omzeilen door bijvoorbeeld 'script', 'brute kracht' te gebruiken, hun identiteit te maskeren door IP-adressen te manipuleren, andere identiteiten te gebruiken dan hun eigen of alle andere geautomatiseerde middelen om de deelname van die deelnemer aan de Promotie te vergroten op een manier die niet in overeenstemming is met de regels van de Promotie, zullen de inzendingen van die deelnemer worden gediskwalificeerd en elke toegekende Voucher wordt ongeldig verklaard.

10. Indien zich een handeling, nalatigheid, gebeurtenis of omstandigheid voordoet die buiten de redelijke controle van de Promotor valt en die de Promotor verhindert deze Algemene voorwaarden na te leven, is de Promotor niet aansprakelijk voor het niet nakomen of vertraging in het nakomen van zijn verplichtingen.

11. De Promotor kan weigeren een voucher toe te kennen in het geval van fraude, oneerlijkheid, schending of niet-rechtmatigheid van een deelnemer onder deze algemene voorwaarden of kan de waarde ervan terugvorderen als een voucher is toegekend.

12. Alle persoonlijke gegevens die worden verstrekt voor het uitvoeren van deze Promotie zullen uitsluitend worden gebruikt voor het doel van deze Promotie door de Promotor en/of door een agent die door hem is aangesteld om namens de Promotor te assisteren bij het uitvoeren van de Promotie en zullen niet worden bekendgemaakt aan een derde partij voor enig ander doel, tenzij de positieve toestemming van de deelnemers is verkregen. De persoonlijke gegevens van de deelnemers worden behandeld in overeenstemming met het privacy beleid van de organisator, beschikbaar op: https://pepsicoprivacypolicy.com. Een deelnemer heeft recht op informatie over wanneer persoonsgegevens worden verwerkt, ter correctie, beperking van de verwerking, op overdraagbaarheid van gegevens en op verwijdering. De deelnemer heeft het recht om een ​​klacht in te dienen over de verwerking van zijn/haar persoonsgegevens bij de gegevensbeschermingsautoriteit.

13. Als enige bepaling van deze Algemene Voorwaarden als ongeldig, onwettig of niet-afdwingbaar wordt beoordeeld, heeft dit geen invloed op de volledige werking van de voortzetting en heeft dit geen invloed op de rest van de bepalingen.

14. Door deel te nemen aan deze actie, worden alle deelnemers geacht akkoord te zijn gegaan met deze Algemene Voorwaarden.

15. In het geval van een tegenstrijdigheid tussen deze Algemene Voorwaarden en de details in enig promotiemateriaal, prevaleren de details in deze Algemene Voorwaarden.

16. Deze Algemene Voorwaarden worden beheerst door het Belgische recht (voor deelnemers die in België wonen) en Nederlands recht (voor alle andere deelnemers) en hun interpretatie en toepassing zijn onderworpen aan de exclusieve bevoegdheid van de rechtbanken van Brussel, België (voor deelnemers die woonachtig zijn in België) of Amsterdam, Nederland (voor eventuele andere deelnemers).

Promotor:
PepsiCo Nederland BV, Zonnebaan 35, 3542 EB Utrecht

PepsiCo BeLux BV, Bayreuth, Da Vincilaan 3, 1930 Zaventem

Copyright maart 2021