Details Image
MAX
Body

Lay’s MAX®  


Lay’s Superchips® is nu Lay’s MAX®! Jouw favoriete authentieke smaken in een nieuw jasje en dat is niet alles, er komen ook nog heerlijke nieuwe smaken bij! MAX crunch, MAX taste.  

 

Smoky Paprika 
Lay’s Superchips® Paprika is nu Lay's MAX® Smoky Paprika. Heerlijke knapperig gebakken aardappelchips met een intense paprika smaak.  

Original  
Lay’s Superchips® Naturel is nu Lay’s MAX® Original. Heerlijke knapperig gebakken aardappelchips met een beetje zout voor de smaak en zorgen in combinatie met de ribbels voor een harde kraak!  

Patatje Joppie® 
De winnaar van de Lay’s Maak de Smaak, Lay's MAX® Patatje Joppie® zijn heerlijke knapperig gebakken aardappelchips met de authentieke smaak van frietjes met Joppie saus en zorgen in combinatie met de ribbels voor een harde kraak!  

Heinz® Tomato Ketchup 
Lay's MAX® Heinz® Tomato Ketchup zijn heerlijke knapperig gebakken aardappelchips met de authentieke smaak van Heinz ® Tomato Ketchup en zorgen in combinatie met de ribbels voor een harde kraak!  

Salt & Black Pepper 

Lay’s Superchips® Salt & Pepper is nu Lay's MAX® Salt & Black Pepper. Heerlijke knapperig gebakken aardappelchips met een intense smaak van zout en zwarte peper. 

Pickles 
Lay's MAX® Pickles zijn heerlijke knapperig gebakken aardappelchips met de heerlijke smaak van pickles en zorgen in combinatie met de ribbels voor een harde kraak! 

NIEUW: Cheddar & Onion 

Lay's MAX® Cheddar & Onion zijn heerlijke knapperig gebakken aardappelchips met ribbels met een  heerlijke smaakcombinatie van cheddar en ui. 

 

Wil jij kans maken op een gave Lay’s MAX x Sony speaker of een van de unieke Lay’s MAX sweaters?